Op vakantie met een lease auto

Op vakantie met een lease auto

Een auto leasen is voor veel gezinnen en individuen het antwoord op het bezitten van een auto. Een nieuwe auto is niet voor iedereen betaalbaar. Een auto is een statusproduct, maar aan mooie auto’s hangt een bepaald prijskaartje. Tegelijkertijd is het voor velen niet mogelijk om een nieuwe auto te kopen. Ze hebben simpelweg het geld niet liggen en geen mogelijkheid om nog een hypotheek af te sluiten voor de aankoop van een nieuwe auto. Wat doe je dan? Dan kan je een auto leasen.

Bij het leasen van een auto betaal je een maandelijks bedrag voor het gebruik van de auto. De hoogte van het bedrag hangt af van het type auto, maar ook van de totaal leaseperiode dat je de auto wilt gebruiken. Na de leaseperiode lever je de auto weer in bij de dealer of leasemaatschappij en loopt het contract af. Het mooie van een leaseauto is dat je dan steeds weer een nieuwe auto kunt kiezen om te leasen.

Regelmatig van auto wisselen

Je gaat dit jaar bijvoorbeeld op vakantie naar het vakantiepark Village Ocelandes met een prima auto voor een stel of jong gezin. Alle spullen die je nodig hebt voor twee personen voor een weekje weg naar een vakantiepark passen prima in je auto. Maar, volgend jaar heb je misschien een kleine. En over drie jaar heb je wellicht twee of drie kinderen. Je kunt er niet omheen: dan heb je een grotere auto nodig. Kan jij elk jaar een nieuwe auto kopen die meegroeit met je gezin? Waarschijnlijk niet. Een auto leasen biedt hierbij de juiste oplossing.

Binnen 24 uur een nieuwe auto bij Rosfinance

Met het groeien van je gezin, groeit namelijk ook de ruimte die je nodig hebt in je auto. Hierbij gaat het niet alleen om de ruimte voor je partner en kinderen, maar ook ruimte in de kofferbak voor de hond en de bagage die je nodig hebt. Wellicht denk je dat met baby’s en kleine kinderen de bagage nog te overzien is, afgezien van een grote hoeveelheid luiers en doekjes. Maar voor een baby heb je ook een kinderwagen nodig. Een peuter zal al meer kleding vies maken en dient in de auto een speciaal zitje te hebben. Schiet niet in de stress, want met het leasen van een auto kan je ervoor zorgen dat je auto meegroeit met de grootte van het gezien. Elk jaar of elke twee jaar kun je ervoor kiezen om je auto in te ruilen voor een andere, grotere leaseauto voor je groeiende gezin. Heb je haast? Bij www.rosfinance.nl kan je binnen 24 uur een nieuwe leaseauto krijgen. Makkelijk geregeld dus!